MeyerHaugen

Sikkerhetsseksjonen i Advansia er en del av AFRY-konsernet. AFRY er en europeisk leder innen ingeniør-, design- og rådgivningstjenester, med en global rekkevidde. Vi arbeider med å akselerere overgangen mot et bærekraftig samfunn.
Vi er 16 000 hengivne eksperter innen infrastruktur, industrielle og digitale løsninger, prosessindustri, energi og Management Consulting og tilbyr ingeniør-, design- og rådgivningstjenester i tre hovedsektorer: infrastruktur, industri og digitalisering. Vi har kontorer i over 40 land, snakker mer enn 50 språk og har prosjekter i over 100 land. AFRY er notert på børsen i Stockholm. Vi er rundt 900 ansatte i Norge med kontorer i Oslo, Lillestrøm, Sandefjord, Stavanger, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim.

Advansia jobber med en rekke prosjekter som har stor innvirkning på samfunnet, og mange av disse stiller store krav til sikkerhet. For at vi skal kunne lykkes med å levere verdi til våre kunder er vi nødt til å sikre at vi har ledende kompetanse innen både prosjektledelse og sikkerhet. Vi styrker derfor vår avdeling og ansetter en rådgiver som har erfaring med prosjektledelse av store eller små prosjekter innenfor infrastruktur, industri og digitalisering, hvor sikkerhet eller personvern har vært en integrert del av leveransen. Dersom du ønsker å jobbe i et fremtidsrettet teknologiselskap med oppdrag innen energi, industri, infrastruktur og digitale løsninger bør du lese denne annonsen. Hvis du i tillegg motiveres av å løse komplekse problemstillinger, og ønsker å kunne jobbe aktivt med egen faglig utvikling, da er dette kanskje en veldig spennende match.

Om jobben
Som IT prosjektleder/rådgiver vil du jobbe med prosjektledelse og rådgivning innen digitaliseringsprosjekter. Du vil ute hos ulike kunder bidra på mange ulike områder, som for eksempel lede prosjekter

Lytt til vår stillingspodcast hvor du får mer informasjon om stillingen og selskapet: Stillingspodcast – Prosjektleder

Hvem ser vi etter?
Vi tror at en sentral faktor for å lykkes i en rolle som dette er faglig nysgjerrighet. Vi ser etter kandidater som synes det er spennende å holde seg oppdatert på hva som «rører seg» innenfor ulik teknologi.
Du har gjerne vært prosjektleder, rådgiver, løsningsarkitekt og testleder i store komplekse utviklings-, migrerings- og infrastrukturprosjekter og har erfaring fra digitale omstillingsprosjekter.  Du har også god prosjekt- og lederkompetanse i kombinasjon med forretnings- og teknologiforståelse. 
Kanskje har du også fått erfare at sikkerhetsaspektet har blitt vurdert for sent i prosjektene og dette har resultert i kostbare designendringer, og du har en økende forståelse for at sikkerhet er sentralt for å skape gode fremtidsrettede løsninger. Vi ser heller ikke bort fra at du har fått  en interesse for å følge med på artikler og podcasts som omhandler sikkerhetshendelser og synes dette er spennende.
Siden vi jobber i team, og tett samarbeid med kunde er viktig for å lykkes, vil du trives best hvis du liker å samarbeide tett med andre for å løse problemer. Det er din jobb å bidra til en positiv og trygg stemning i prosjektene du leder, og å sikre at kundens krav og ønsker håndteres på en god og strukturert måte.
Dersom du har evnen til å beholde ro og oversikt i perioder med stor aktivitet, samtidig som du er fleksibel og kan omstille deg når forutsetninger endres – da vil du sannsynligvis både gjøre en god jobb og bli sterkt verdsatt av kunder og kollegaer.

Hva må du kunne?
Det er veldig relevant for oss å snakke med deg dersom du har relevant erfaring fra, eller kunnskap om følgende områder:

Vårt løfte til deg
I Advansia tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre.

Vi verdsetter mangfold og vet at talenter kommer i alle varianter. Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.
 
Vi verdsetter mangfold og vet at talenter kommer i alle varianter. Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk stillingen i dag! Vi ser fram til å høre fra deg!  Ta kontakt med Sverre Haugen (924 01 771) eller Øystein Gjuvsland (99110955), i MeyerHaugen.