MeyerHaugen

I Skiforbundet har vi en visjon om mange, gode og glade utøvere. Skiaktivitetene vi legger til rette for skal bygge på glede, felleskap, helse og ærlighet. Vi er landets nest største særforbund med over 150 000 medlemmer i 1150 skiklubber. For å forvalte ansvaret vi har ovenfor våre medlemmer er sunn økonomisk drift helt essensielt – derfor ser vi nå etter en Regnskapsansvarlig!

Her kommer kanskje du inn? 

Hvis du har erfaring med å ta det øverste ansvaret for regnskapet i en organisasjon har du kompetansen vi ser etter. Hvis du i tillegg får motivasjon av å jobbe i en organisasjon hvor skiidrett er hovedfokus – da bør du definitivt lese videre.

Nysgjerrig på jobben? Her finner du Podkast om Miljøet, kulturen og rollen som regnskapsansvarlig i Skiforbundet. 

Arbeidsoppgaver 
Jobben din vil være å holde det overordnede oversikten med organisasjonens regnskap. Du vil rapportere til Leder for Økonomiavdelingen og inngå i økonomiavdelingen som har seks ansatte, hvor av fire av disse har regnskapsrelaterte ansvarsoppgaver. Rollen innebærer blant annet følgende arbeidsoppgaver: 

Utover dette vil det som i alle andre regnskapsjobber være en rekke ad hoc oppgaver relatert til økonomi som må løses når de dukker opp. 

Så hva ser vi etter? 
For å få denne jobben må du ha erfaring fra regnskap og lønn. Hvis du har det, vet du sannsynligvis hvor viktig verktøy som Excel og relevante ERPsystemer er (Har du allerede jobbet med Visma Net er det et pluss). Vi tror du kommer til å trives veldig godt hos oss hvis du motiveres av å jobbe selvstendig, og finne smartere måter å gjøre ting på underveis. Avdelingen du jobber i er et viktig nav for resten av organisasjonen og fokuserer på stor grad av service til ansatte, tillitsvalgte, utøvere og støtteapparat.
Organisasjonen Norges Skiforbund er en arbeidsplass som baserer seg på sesongdrift med mange ansatte som endres gjennom året. Dette stiller krav til struktur og nøyaktighet, så vel som fleksibilitet og serviceinnstilling. Stillingen stiller krav til muntlig og skriftlig kommunikasjon på både norsk og engelsk

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en organisasjon som er tuftet på sunne verdier. Det høyt tempo, og du vil jobbe med engasjerte kollegaer med mange ulike bakgrunner. Dersom du kan sette pris på dette – da kan vi love deg en fantastisk arbeidsplass. 

Søk direkte, eller ta kontakt med Tomas Kersten (930 22 522) dersom det er ting du lurer på.