MeyerHaugen

Lindesnes søker ansvarlig redaktør/daglig leder

Siden 1889 har Lindesnes hatt en viktig posisjon og er en uavhengig stemme i sitt dekningsområde. Mediehuset har de siste årene tatt store steg og styrket sin posisjon i lesermarkedet. Nå er Lindesnes på jakt etter en ansvarlig redaktør som vil videreutvikle organisasjonen og mediehusets digitale posisjon. Er dette deg?

Lindenes er på jakt etter en toppleder som evner å inspirere sine medarbeidere og skape positivt engasjement i regionen. Som redaktør i Lindesnes får du anledning til å jobbe med saker som har stor betydning for folk som bor i dekningsområdet. Vi ser etter deg som ønsker et helhetlig lederansvar i virksomheten, for både redaksjonell drift og utvikling. I tillegg vil du få et overordnet ansvar for kommersiell drift og administrasjon i mediehuset.
Som redaktør blir du leder for 9 medarbeidere. Vi søker en leder med gode lederegenskaper som ønsker å utvikle mediehuset videre sammen med en motivert og ambisiøs stab. Det er avgjørende at du som er leder er god til å inspirere, utvikle og motivere medarbeiderne.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Hva ser vi etter?
Lindesnes er på jakt etter en ansvarlig redaktør som gløder for lokaljournalistikk og som har idéer om hvordan et lokalt mediehus kan utvikles. Vi tror du har mot til å tenke nytt og at du ser muligheter i digital nyhetsformidling. Du har god journalistisk teft og har god forståelse for digitalt utviklingsarbeid. Du er en samfunnsengasjert person som ser og forstår mediehusets samfunnsoppgave og viktige rolle. Det betyr også at vi tror du er en leder som blir en tydelig stemme i lokalsamfunnet.

Vårt løfte til deg
Vi tilbyr en sentral og viktig stilling i et mediehus med klare ambisjoner om digital vekst. I Lindesnes kan vi tilby deg et godt miljø bestående av kompetente og engasjerte kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, ordnede arbeidsforhold, god pensjonsordning og gode forsikringsordninger. Arbeidssted er i våre lokaler i Mandal sentrum. Du må være forberedt på at dette er en operativ lederrolle der du bidrar i produksjonen selv. Du vil få en variert arbeidsdag!

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere i MeyerHaugen, Bård Idås (950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (957 50 245).