MeyerHaugen

SpareBank 1 Utvikling søker ny leder for rådgiving, relasjon og service
SpareBank1-bankene har alltid hatt troen på å skape de gode kundeopplevelsene gjennom rådgiving og tett kundeoppfølging. Det å skille seg ut og tilby merverdi til kundene har aldri vært viktigere enn nå. Vi ønsker å ta en større posisjon i markedet, og i større grad utnytte mulighetsrommet i som finnes i den digitale verden – derfor søker vi nå leder for rådgiving, relasjon og service som motiveres av å sikre bransjens beste kundeopplevelser.

Som leder for rådgiving, relasjon og service får du ansvaret for å sette retning for det bankene sammen skal gjøre for å  drive god kundepleie og  bygge livslange kunderelasjoner. Avdelingen består i dag av tre medarbeidere som du får lederansvar for. Du vil jobbe tett med rådgivere og ansatte i bankene, og sammen med de sette ambisjoner og operasjonalisere konkrete aktiviteter. Kundene skal møte et helhetlig SpareBank 1 på tvers av bankfilial, kundesenter og digitalbank – kjennetegnet av førsteklasses kundeopplevelser.

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi Christin Løken (Konstituert leder for finansiering) og Espen Kjølberg (Konstituert administrerende direktør) i SpareBank 1 Utvikling om selskapet, og hva de ser etter i denne rekrutteringen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/sparebank1

 Om jobben

Arbeidsoppgavene vil være varierte og inkluderer:

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som forstår verdien av at mennesker snakker med mennesker, og som på samme tid utnytter mulighetene som finnes i vår digitale verktøykasse. Du har et iboende ønske om å hjelpe våre kjære kunder, og forenkle deres hverdagsøkonomi.

Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne gjøre en god jobb:

For å lykkes og trives i rollen er det viktig å vite:
Marked og distribusjon er svært viktige områder for oss. Vi skal være bransjens mest synlige aktør, preget av kvalitet i alle ledd – og med et kontinuerlig fokus på å skape merverdi. Du må derfor evne å lytte til de rundt deg, verdsette utfordringer og omfavne et dynamisk arbeidsmiljø.

Hos oss er det viktig å være løsningsorientert, strukturert og ha høy grad av gjennomføringsevne. Jobben krever at du innehar svært gode kommunikasjonsevner på norsk både muntlig og skriftlig, samt evner å skape engasjement overfor alle lag av organisasjonen. 

Vi har stor tro på tverrfaglige team der ulike fagmiljøer jobber tett sammen for å nå felles mål, dette innebærer å dele kunnskap og spille hverandre gode. Vi dyrker en kultur basert på ansvar og tillit der alle kan være seg selv, der du kan stille spørsmålene du brenner inne med – sammen skal vi ha et kontinuerlig fokus på å lære av våre feil. Slik blir vi bedre sammen.

Hvorfor jobbe i SpareBank 1 Utvikling?
Velger du oss håper vi du gjør det fordi du ønsker å være del av vårt faglig utviklende og trivelige miljø, der det er både spennende og godt å være. Våre banker har en sterk lokal forankring – de lever fullt og helt med sine lokalsamfunn, og de følger sine kunder gjennom alle deres livsfaser. Dette smitter over på vår kultur om å ta vare på og støtte hverandre. Dette tankegodset forventer vi også av deg som en ny leder.

Utover dette kan vi tilby den rette kandidaten:
Som alle andre dekker vi mobiltelefon og internettutgifter hjemme. Vi har firmahytter tilgjengelig, nytt treningsrom med garderober, sykkelparkering i kjelleren, lyse fine lokaler midt i sentrum, med shuffleboards og ping pong, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tror ikke du velger oss bare på grunn av denne listen, men det er greit å få frem at vi er konkurransedyktige – også på lønn. Det skulle bare mangle!

Nysgjerrig på stillingen?
Ta gjerne kontakt med våre rekrutteringspartnere i MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen. Søknader vurderes fortløpende.