MeyerHaugen

NRK har et stort teknologimiljø som er ansvarlige for å gjøre innhold levende. Vi skal nå Norges befolkning via alle NRKs publikumsflater på radio, tv og nett. Vi sørger hver uke for at 92% av Norges befolkning kan koble av under Gullrekka, holde seg orientert om det nyeste som skjer, og blir opplyst om saker de ikke blir eksponert for andre steder. For å få til dette, trenger vi robuste og skalerbare systemer, trygge fagfolk og høykompetente miljøer.   

Nå søker vi seksjonsleder for Plattform, en som brenner for å levere robuste, skalerbare, selvbetjente, sikre og fremtidsrettede løsninger!

Seksjonen skal bl.a. korte ned utviklingstid fra idé til produksjon, tilrettelegge for en plattform av hybride tjenester, tilgjengeliggjøre ulike SaaS løsninger og sikre en effektiv og robust lagringstjeneste. Vi pusher NRK i retning mot sky, men tror fremtiden kommer til å være hybrid en stund til. Vi er stolte av å være teknologisk langt fremme, utprøvende og fremoverlente.  

Seksjonsleder for Plattform rapporterer til avdelingsleder for Teknologi, som er organisert under Teknologi-, produkt- og produksjonsdivisjonen. Rollen inngår i avdelingens ledergruppe. Denne avdelingen skal sikre felles strategisk retning, gjennomføre helhetlige prioriteringer som sikrer fremdrift, samt etablere godt samspill for å håndtere fremtidige teknologiske endringer.

Som leder for Plattform vil du ha ansvar for strategisk ledelse for 40 dyktige teknologer fordelt på fem team/fagområder; kjernetjenester, utvikleropplevelse, nettverk, lagringstjenester og bifrost (systemstøtte).
 

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper
Som person er du en trygg leder. Du kommuniserer tydelig og kan tilpasse form basert på situasjon og mottakere. Du er god på å bygge team, og evner å sette en tydelig, felles retning og skape konsensus i prioriteringsprosesser. Videre tror vi at du er god på å bygge bro mellom ulike fagmiljøer og ulike tilnærminger til teknologiutvikling.

NRK tilbyr
Hos NRK får du være med på et spennende og viktig samfunnsoppdrag. Du får mulighet til å samarbeide med svært dyktige medarbeidere og ledere, og ta del i felleskapet i et godt og kreativt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, svært gode pensjons- og forsikringsordninger og velferdstilbud

For å gi deg et bedre bilde på hva denne rollen dreier seg om har vi snakket med leder for Teknologi Thomas Walter van Deurs og fungerende leder for Plattform Kai Johansen i denne podkasten: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/leder-plattform-nrk?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller simpelthen ønsker en uforpliktende og uformell prat får du gjerne ta kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Daniel Pedersen. Du når han på daniel@meyerhaugen.no eller på telefon 406 01 792.