MeyerHaugen

Nyhetsredaktør i Budstikka

Budstikka setter sin stolthet i å levere vesentlig og viktig journalistikk som skaper entusiasme og debatt, og som angår innbyggerne i Asker og Bærum. Nå søker Budstikka en uredd og ambisiøs nyhetsredaktør som kan bidra med å sette en tydelig retning for avisa.

Budstikka har store vekstambisjoner. For å få til det, må avisa daglig lage kvalitetsinnhold som er relevant, nyttig og nært for de som bor i Asker og Bærum. Budstikka er på jakt etter en nyhetsredaktør med redaksjonell erfaring, solid forståelse for digitalisering og utviklingstrekk i mediebransjen. Som nyhetsredaktør i Budstikka vil du få en sentral rolle i å sette dagsorden, skape diskusjon og debatt i Norges 5. og 8. største kommune. Sammen med dyktige kollegaer vil du bidra i videreutviklingen mot en heldigital og bærekraftig medieverden. Har du erfaring fra strategiske utviklingsprosesser, er det et pluss.

Nyhetsredaktøren rapporterer til ansvarlig redaktør/daglig leder Karianne Steinsland, er nestkommanderende i avisa og sitter i ledergruppa. Nyhetsredaktøren leder og er ansvarlig for det daglige og løpende nyhetsarbeidet og jobber i tospann med redaksjonssjefen. Disse to deler personalansvaret for størstedelen av redaksjonen. Det er i alt 31 redaksjonelle stillinger i Budstikka.

Ditt ansvar

Din erfaring og kompetanse

Deg som person

En del av noe større

Budstikka har ambisjon om videre vekst og skal øke antall abonnenter gjennom god nyhetsledende lokaljournalistikk. Som nyhetsredaktør i Budstikka er du også en del av et stort konsern som er langt fremme på teknologi og bruk av data i den digitale utviklingen av lokalaviser, ikke bare i Norge, men i verden. Du får mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse fra Amedias sentrale organisasjon. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø. Arbeidssted er Billingstad i Asker.

Nysgjerrig på å vite mer?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere Bård Idås eller Ann Mari Nygjerde for en uforpliktende prat om stillingen. Ansvarlig redaktør og daglig leder Karianne Steinsland er tilgjengelig på 971 18 785 / karianne.steinsland@budstikka.no. Klubbleder i Budstikka er Eyvind S. Menne er tilgjengelig på 995 15 492 / eyvind.menne@budstikka.no 

Se mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.  Podcast om Amedia og mediebransjen i Norge her.