MeyerHaugen

TV 2 søker reporter for Troms og Finnmark

I TV 2 har vi som mål å være en heldekkende nyhetskanal fra nord til sør. For å lykkes med det må vi ha tilstedeværelse over hele landet, ikke minst i Nord-Norge. Politikk og geografi i nord stiller særskilte krav til å lage forståelig journalistikk fra nordområdene. Derfor trenger vi en dyktig reporter som kan klare å sette landsdelen på kartet for resten av landet.

Hvis du er nysgjerrig, liker å treffe folk, skape relasjoner og bygge sterke kildenettverk, da er du sannsynligvis allerede en god reporter. Er du i tillegg glad i storslått natur, mangfoldig kultur og finner storpolitikken som utspiller seg i Arktis interessant – da bør du definitivt vurdere denne muligheten.

Om jobben
Som reporter for TV 2 i nord vil jobben din være å sikre god journalistisk dekning av Troms og Finnmark, i tillegg til Svalbard. Sammen med en fotojournalist vil du dekke hele nordområdet og levere til alle TV 2s plattformer. 

Du vil være TV 2s ansikt og stemme i nord, og vil bli vist stor tillit i organisasjonen.
 
Oppgaver vil blant annet være

 
Kvalifikasjoner

Dette kan vi tilby deg
Vi kan tilby deg varierte arbeidsoppgaver og love at du får reise dit begivenhetene skjer. Når du ikke er på reise vil du ha eget kontor i Tromsø sentrum med kort avstand til spektakulære toppturer, naturopplevelser, gode restauranter og et sagnomsust, pulserende byliv. Du vil få jobbe i et arbeidsmiljø med høyt tempo og godt samhold, og få inkluderende og kunnskapsrike kolleger ved lokalkontorene og i redaksjonene i Bergen og Oslo.

Vil du vite mer?
Lytt til denne podkasten med redaksjonssjef i TV 2, Bjørnar Solheim. Han slipper oss inn bak kulissene og snakker om både stillingen, kulturen og utfordrer-rollen som forener de ansatte i TV 2. https://bit.ly/3rbuv9E 

Fortsatt nysgjerrig?
Søk stillingen, eller ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i MeyerHaugen!

Rekrutterende leder i TV 2 er Bjørnar Solheim (bjornar.solheim@tv2.no) og leder i redaksjonsklubben er Margrethe Håland Solheim (MargretheHaland.Solheim@tv2.no).

Om å jobbe i TV 2
En jobb i TV 2 gir deg store muligheter på alle plattformer i en redaksjon med stor gjennomslagskraft. Hos oss jobber vi med alt fra hardtslående nyheter og breaking news, til populære programmer som Kompani Lauritzen og Åsted Norge, til eksklusive sportsrettigheter som Champions League og Tour de France. Opp mot tre millioner nordmenn over 18 år benyttet seg av en eller flere av TV 2s tjenester daglig i 2021. Alt av våre nyheter, programmer, sport og andre innholdsområder, på tvers av ulike plattformer og kanaler, gir en unik mulighet for variasjon og motivasjon. Det er gjennom denne bredden TV 2 skal stå ut, og være et førstevalg for publikum, og en attraktiv arbeidsplass for de skarpeste i bransjen. 
 
Hos oss møter du journalister med stort engasjement, som er modige og står opp for det som er rett og viktig. Vi setter høye krav til faglighet og etisk bevissthet. Vi er tett på gjennom historier som engasjerer, og jobber med journalistikk som skal være relevant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. Derfor er også mangfold viktig for oss på arbeidsplassen. Vi skal fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt, og være der folk er – hvor og når de vil.