MeyerHaugen

MeyerHaugen er et av Norges raskest voksende rekrutteringsbyråer. Kundene våre er landets største og mest innovative selskaper, og de har høye forventninger til oss. Vi ønsker å sette en standard for fremtidens rekruttering. Mange av oppdragene vi gjør kommer som avrop fra rammeavtaler med store organisasjoner i privat og offentlig sektor. Nå trenger vi å styrke laget vårt innen arbeidet med bid/anbud og rekrutterer en bid specialist. Er det noe for deg?

Om jobben 
Som bid specialist hos oss vil du bli del av et fellesskap som jobber for å lykkes sammen. Du vil hjelpe oss til å bli bedre på disse områdene:

Kvalifikasjoner 
Vi ser etter deg som er opptatt av gode prosesser og profesjonelt kundearbeid, og som motiveres av å være med på å bygge et solid rekrutteringsselskap. For å gå inn i denne rollen bør du ha erfaring med tilbudsarbeid til offentlig-/privat sektor, gjerne fra bid-rolle eller tilsvarende. 

Nysgjerrig på å vite mer? 
Da oppfordrer vi deg til å lytte til podcastsamtalen der Sverre Haugen og Petter Meyer deler noen tanker om hva som kreves i rollen:
Podcast om stillingen som bid specialist

Ta gjerne kontakt med Bid Manager Veronica Troung Jensen (veronica@meyerhaugen.no / 918 52 885) for en uforpliktende og konfidensiell prat.  

Søknadsfrist snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Om MeyerHaugen 
Rekruttering som fagfelt er i stor endring, og vår visjon er å sette standarden for fremtidens rekruttering. For å lykkes med dette tester vi ny rekrutteringsmetodikk, nye prosesser og ny teknologibruk. Det som gir verdi for kunder og kandidater tas videre. For å mer effektivt kunne kommuniserer verdier, visjoner, kultur og lederskap bruker vi podcast som integrert virkemiddel i rekrutteringsprosesser. En tydelig effekt av dette er at vi får bedre kandidater i prosess, en bedre kandidatopplevelse, og mye mer effektive intervjuer. Gjennom kontinuerlig forbedring skal vi finne flere gode løsninger innen rekrutteringsfeltet. Dersom du vil være med på denne reisen håper vi å få deg med på laget.