MeyerHaugen

Vi skal være kvalitetsledende i alt vi gjør og vår visjon er å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Vi har i dag ca. 5500 ansatte i hele landet.  Vi ønsker å synliggjøre og formidle all den gode omsorgen og det faglige, kvalitative arbeidet som gjøres i de flere hundre boligene som våre medarbeidere til daglig jobber i. Derfor søker vi nå etter en ny kommunikasjonsdirektør.

Her kommer kanskje du inn.

Er du en strategisk og operativ ekspert på kommunikasjon? Kan du bli motivert av å gjøre en jobb for alle vi er til for? Vil du være med å skape stolthet for våre ansatte?

Da kan du være den vi ser etter.

Har du i tillegg solid samfunnsforståelse, kan navigere i det politiske landskapet og utforme budskap til ulike målgrupper?

Da bør du lese videre.

Ditt hovedansvar som kommunikasjonsdirektør vil bli å ta en aktiv rolle i ekstern og intern kommunikasjon for Stendi.

I praksis betyr det at du gjør følgende:

Hvem ser vi etter?
Du er vant til å jobbe selvstendig med en bred kommunikasjonsagenda, og kan kombinere det overordnede og strategiske nivået med operativt arbeid som raske skriveoppgaver. Vi har mange ulike målgrupper vi skal nå og interessenter vi skal ivareta. Det betyr at du må ha politisk og samfunnsmessig forståelse, i tillegg til gode relasjonelle evner. Du har forretningsforståelse, er medievant, har godt humør, og jobber strukturert og målrettet med dine oppgaver.

Dette kan vi tilby deg
Du får være med å videreutvikle selskapet, avdelingen og forme organisasjonen. Du vil ha et overordnet ansvar for hvordan vi kommuniserer, hvilke arenaer vi skal være på, og du blir en del av Stendis ledergruppe. Vi kan love deg engasjerte, trivelige og dyktige kollegaer som hver dag jobber for å skape en trygg omsorg for alle de som vi ivaretar.

Nysgjerrig?
MeyerHaugen har intervjuet administrerende direktør Ingvild Lemme Kristiansen i Stendi om hva hun ser etter når hun rekrutterer til denne rollen – lytt til podkasten her: https://bit.ly/3Fi978I

Noe mer du lurer på? Ta kontakt med vår rekrutterer Bjørnar Angell (952 00 350) for en uforpliktende og konfidensiell prat.

Søknadsfrist 24. mai 2022