MeyerHaugen

Vår økonomisjef gjennom mange år har valgt å søke nye utfordringer og vi er derfor på jakt etter hennes etterfølger. Som økonomisjef hos oss vil du lede et team på tre personer. Er du en person som liker orning och reda og motiveres av å ha økonomiansvar i et selskap i vekst? Er du en som i tillegg er opptatt av å finne gode løsninger sammen med andre, er kanskje dette stilingen for deg?

Om stillingen
Som økonomisjef vil dine primære ansvarsområder være å lede selskapets økonomifunksjon med regnskap, månedsavslutninger og rapportering. Du vil ha en sentral rolle i selskapet og være ansvarlig for å videreutvikle de administrative og regnskapsmessige rutinene i selskapet. Stillingen innebærer i tillegg følgende ansvar og oppgaver:

Hvem ser vi etter:
Vi tror du har best forutsetninger for å lykkes om du har følgende erfaring og egenskaper:

Vi ser etter deg som er trygg, selvstendig og tydelig i rollen som økonomisjef. Du trives med å ha mange baller i luften, og samtidig er du god til å finne løsninger og prioritere rett oppgave til rett tid. Du er god til å kommunisere og samarbeider godt på ulike nivåer både internt og eksternt. Du trives best når du får være operativ, og grave litt, for å finne de gode løsningene.  

Vi tilbyr:
Hos oss i Ing. Pettersen vil du få en sentral rolle i rolle i selskapet og ha stor påvirkningskraft. Du vil møte lite byråkrati og vi har korte beslutningsveier. Du være en del av et team med dyktige kollegaer i et solid og velrenommert selskap.

Finner du stillingen interessant? Lytt gjerne til podcastintervjuet med Administrerende Direktør Geir Ivar Pettersen for å bli bedre kjent med stillingen her.

Kjenner du deg igjen?
Har du lyst å jobbe i Ing. Pettersen AS, vil vi høre fra deg. Send oss gjerne en søknad og CV hvor du forteller om relevant erfaring.
Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen: Øystein Gjuvsland på oystein@meyerhaugen.no (tlf. 991 10 955)