MeyerHaugen

Fremtind søker ny forretningsutvikler som motiveres av å realisere bransjens beste digitale kundeopplevelser.

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi Head of Automation, Tariq Maqsood i Fremtind om rollen og hva han ser etter i denne rekrutteringen: Forretningsutvikler Fremtind 

Fremtind Forsikring er landets tredje største forsikringsselskap, med ambisjoner om å bli ledende, og ta plassen som morgendagens forsikringsselskap. Bak Fremtind står SpareBank 1 og DNB som eiere og distributører.

For å nå våre ambisjoner, må vi utfordre status quo i forsikringsverdenen. Derfor satser vi nå stort på digitalisering og automatisering av løsninger for å gi kundene våre rask og god hjelp når uhellet inntreffer.

Til denne storsatsingen trenger vi noen som kan lede utviklingen av digitale tjenestekonsepter for en eller flere kundereiser – og bidra til å realisere Fremtinds målbilde for digitale kundeopplevelser og automatiserte prosesser.

Vi søker deg som trives når du får jobbe analytisk og datadrevet i din tilnærming til prosjekter. Kanskje er du til og med litt over gjennomsnittet interessert i teknologi, og har teknologierfaring fra tidligere prosjekter? I denne stillingen vil du nok ikke ha en dag som er lik en annen, men du vil antageligvis daglig få bruk for dine evner til å samhandle, forankre og engasjere på tvers i organisasjonen.  

Om jobben

Kvalifikasjoner:

Personlige egenskaper

De beste grunnene til å bli en del av Fremtind er at vi har:

Nysgjerrig på stillingen?

Ta gjerne kontakt med Ingrid eller Henrik hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Kontaktinformasjon:
Manager Ingrid Sæthre | ingrid@meyerhaugen.no
Partner Henrik Andersson | henrik@meyerhaugen.no

Søknadsfrist: 5. juni 2022.