MeyerHaugen

Vår nye systemekspert sin mest sentrale oppgave er å sørge for sikker og effektiv drift av våre IT-systemer bygget på Linux-plattform. Vi søker en teknisk sterk – og erfaren ressurs som ønsker en synlig rolle der det forventes at man er en faglig ledestjerne. Du vil komme inn i et pågående moderniseringsprosjekt der vi jobber mot en god, strukturert og fremtidsrettet teknologi på plattformen.

Du vil inngå i en faggruppe med ytterligere to ansatte, samt en andel innleide konsulenter. 

For å gi deg bedre informasjon om hva stillingen egentlig går ut på og hva du kan forvente deg i jobben har vi spilt inn en podkast med rekrutterende leder Kurt Gladsø:

https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/linux-systemekspert?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen. «Kandidaten som tiltrer stillingen må kunne sikkerhetsklareres i henhold til sikkerhetsloven.»

Personlige egenskaper

Arbeidsmiljø er viktig for oss, så du må identifisere deg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

Vi tilbyr

Ta gjerne kontakt med Katrine (katrine@meyerhaugen.no)  eller Daniel (daniel@meyerhaugen.no) hos MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.