MeyerHaugen

Vi ønsker å styrke vår satsning i Amedia salg og marked ved å forsterke fagmiljøet rundt porteføljestyring, CRM og kundeforvaltning. Vi skal optimalisere sammensetningen av kundeporteføljen med tanke på lønnsomhet, riktig betjening og god kommunikasjon med kundene. For å lykkes med dette, trenger vi en dyktig porteføljeanalytiker. 

Vi er en organisasjon med høyt tempo og som vil mye. Vi har et miljø med høy trivselsfaktor og mye humor. Du vil få mulighet til å vokse i rollen, og vi har en agilstruktur hvor vi jobber på tvers av teamene. Motiveres du av å jobbe operativt og av gode resultater, da bør du lese videre. 

Om stillingen
Som porteføljeanalytiker vil du få ansvar for analyse av kundeporteføljen. Du vil samarbeide tett med våre salgsdirektører og gi råd på hvordan de kan videre utvikle porteføljen sin. Stillingen innebærer følgende ansvar og arbeidsoppgaver:

Hvem ser vi etter
Vi søker deg som liker å utfordre og som tar eierskap til rollen. Vi tror du har best forutsetninger for å lykkes om du har følgende erfaring og egenskaper:

Vårt løfte til deg
Vi er stolte av å jobbe i et av Norges største mediekonsern og vi lover deg en rolle i et mediekonsern som betyr noe for folk. Om du blir vår nye kollega skal vi gjøre alt vi kan for at du skal trives og prestere. Vi kan tilby gode sparringspartnere på tvers av fagfelt, konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø. 

Nysgjerrig på stillingen?
Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen: Katrine Feyling på katrine@meyerhaugen.no (tlf. 977 58 731) eller Karoline Bjørndal på karoline@meyerhaugen.no (tlf. 975 12 023).