MeyerHaugen

 

Vi skal vokse og søker etter en Head of Sales som ønsker å bygge et faglig sterkt salgsteam som skal videreutvikle vår kjøpsreise og ivareta gode kunderelasjoner gjennom strategisk arbeid, proaktiv handling og tillitsskapende kommunikasjon. Som Head of Sales får du muligheten til å bistå norske virksomheter med å finne de beste løsningene for å styrke egen arbeidskultur og ledelse. Great Place to Work har gjennom de siste 30 årene skapt mer effektive, inspirerende motiverende arbeidsmiljøer. Det fordi vi har metoder, programmer og kompetanse til å bistå både små og store organisasjoner innen alle bransjer.

Stillingen er en sentral lederrolle i vår organisasjon og en viktig del av ledergruppen. Du vil bygge og lede salgsteamet og ha det strategiske og operative ansvaret for salg. Sentrale arbeidsoppgaver vil være å styrke vår kundeportefølje og bygge et solid salgsteam. Du vil jobbe operativt, proaktivt og systematisk med salg og være et viktig bindeledd mot øvrige avdelinger. 

Som Head of Sales skal du sørge for at salgsteamet har kjennskap til vår produktportefølje slik at de evner å finne den beste løsningen for hver enkelt bedrift basert på deres behov. Slik vil vi bidra til at kunden når sine mål og skaper en enda bedre arbeidsplass. Du vil også være med å videreutvikle våre produkter og tjenester, samt forme og videreutvikle våre interne arbeidsprosesser.

Vi ønsker å gi et så korrekt bilde av stillingen som mulig. Derfor har vi spilt inn en podcast Jannik Krohn Falck, CEO – Managing Partner:
https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/great-place-to-work-salgsleder?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing 
 

Hvem vi ser etter

Vi ser etter deg som både er operativ og har god gjennomføringsevne, men som også ser det overordnede, strategiske bildet. Du fungerer godt både som leder og selger. Du er en lagspiller som bygger tillit i alle relasjoner, internt og eksternt.

Salgsteamet vil bestå av deg, en Account Manager og en rådgiver. I tillegg vil øvrige rådgivere støtte i salgsprosesser. Du vil daglig samarbeide tett med markedsteamet og kundeteamene våre, først og fremst i Norge, men også i et internasjonalt fagmiljø.

Vi tilbyr en utfordrende og uavhengig posisjon i et selskap der profesjonalitet, kreativitet og kompetanse er avgjørende for å lykkes. Du vil kunne påvirke rolle og prioritering av egne og salgsteamets oppgaver, og du vil samarbeide både med kunder og leverandører.

Kvalifikasjoner:

Kulturbygger

Vi jobber kontinuerlig med egen kultur og har etablerte arenaer hvor dette er på agendaen. Dette gir rom for at alle ansatte kan bidra til å sette preg på hvem vi ønsker å være og hva som skal til.

I forlengelsen av dette legger vi opp til sosiale arrangementer som filmkvelder, faglunsj med kunder og samarbeidspartnere, pølsefest på fredager og annet smått og stort. Vi har to strategisamlinger i løpet av året hvor vi reiser bort og er sammen over et par dager. Her har både Finse 1222, Hoel gård og Fulehuk fyr bidratt til gode faglige refleksjoner, naturopplevelser og samhold.

Virker dette interessant tar vi gjerne en uforpliktende prat, eller last opp din CV via søk knappen.