MeyerHaugen

Vi søker næringspolitisk rådgiver

Energi Norge jobber hver dag etter visjonen om å gjøre Norge til verdens første fornybare og fullelektriske samfunn. Vi er midt i elektrifiseringen av Norge og strømnettet har en nøkkelrolle med å transportere og distribuere fornybar energi fra produsenter og prosumenter, til forbrukere, industri og næring. Skal vi lykkes med det, må også reguleringen av nettselskapene være insentivstyrt og motivere til raskere bygging av nytt nett og bedre utnyttelse av det eksisterende. Derfor søker vi nå etter en ny næringspolitisk rådgiver som vil styrke vår innsats på området. 
 
Har du et stort engasjement for klima, drives av bærekraftig verdiskapning og vet hvordan du kan påvirke rammevilkårene? Da synes vi at du bør lese videre.

Du vil få en sentral rolle i vårt næringspolitiske arbeid for å sikre utviklingen av effektive og bærekraftige energiløsninger.   

Ditt hovedansvar som næringspolitisk rådgiver:  
· Påvirke rammevilkårene for fornybarnæringen, med spesiell vekt på rammevilkår for nettselskaper 
· Utvikle næringspolitiske posisjoner gjennom tett samarbeid med medlemmene våre 
· Prosjektledelse 
· Samarbeid og dialog med myndighetene og regulator
· Etablerer nettverk og videreutvikle allianser med andre aktører

Hvem ser vi etter?
Den er en fordel om du har kjennskap til fornybarnæringen og erfaring fra arbeid med regulatoriske spørsmål. Du må kunne håndtere komplekse problemstillinger, levere på korte frister og kunne drive tidkrevende prosesser. Forståelse for utfordringene hos nettselskapene og deres kunder, vil komme godt med. For å lykkes i rollen er det viktig at du har meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Du må like å skrive. 

Dette kan vi tilby deg
En arbeidshverdag preget av gode faglige diskusjoner med kunnskapsrike kollegaer, et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser. Du vil raskt få opparbeide deg et unikt nettverk og være med å sikre at fornybarnæringen bidrar til økt verdiskapning og skaper grønn vekst i Norge.

Nysgjerrig?
MeyerHaugen har snakket med direktør for nett og kraftsystem Kristin H. Lind om Energi Norge og hva hun ser etter når de skal rekruttere til denne rollen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/energi-norge-naeringspolitisk-radgiver

Noe mer du lurer på?
Ta kontakt med vår rekrutterer Bjørnar Angell (952 00 350) for en uforpliktende og konfidensiell prat.