MeyerHaugen

Vi fortsetter å vokse og søker en ny markedssjef med på laget

Sultgruppen jobber hver dag med å gi våre kunder den beste opplevelsen i våre restauranter og lokaler.  
En sentral faktor for at vi skal lykkes med denne jobben er at vi får den rette personen til hjelpe oss med denne oppgaven. Vi skal knytte mat, mennesker og opplevelser sammen.   

For å gi deg best mulig innsikt i hva denne rollen egentlig handler om har vi spilt inn en podcast med gründer av Sult, Tommy Gilen, og daglig leder, Fridtjof Bade: 
https://L2W.no/045y

Om jobben
Vår nye markedssjef vil jobbe med å videreutvikle våre kanaler, dele informasjon og markedsføre våre konsepter. Som markedssjef i Sultgruppen vil du få en arbeidshverdag hvor ingen dag er lik. Du vil få ansvar for operative markedsoppgaver, så vel som strategisk planlegging. Du vil få jobbe med flere ulike konsepter og budskap, som har helt ulike målgrupper.

Helt konkret vil du blant annet:

Hvem vi ser etter
Vi tror at en utadvendt person med erfaring innen markedsføring og forretningsforståelse har gode forutsetninger for å lykkes i rollen. Du er strukturert og resultatorientert, trives i høyt tempo med en hverdag som kan bestå av svært ulike arbeidsoppgaver. Du vet godt hvilke format og budskap som slår best an i sosiale medier, samtidig som du ser det langsiktige strategiske perspektivet og evner å planlegge for fremtidig vekst. Du vet at markedsføring i denne bransjen ikke handler om å selge mat og drikke, men å selge opplevelser.

Videre tror vi følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb hvor du får muligheten til å vokse og ta ansvar tidlig. Vi skal gjøre vårt beste for at du lykkes og trives hos oss i Sultgruppen.

Det å jobbe hos oss innebærer blant annet:

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller ønsker en uforpliktende og uformell prat får du gjerne ta kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Martine Truong Sletne eller Alexandre Bouyssou. Du når de hhv på martine@meyerhaugen.no, tlf: 456 62 844 eller Alexandre Bouyssou alexandre@meyerhaugen.no, tlf: 938 27 526