MeyerHaugen

I HR Norge er vi lidenskapelig opptatt av å skape verdi for våre medlemmer gjennom å levere relevant og fremtidsrettet kompetanse. For å sørge for at våre eksisterende og nye medlemmer blir godt ivaretatt, trenger vi nå en seniorrådgiver medlemskap som skal sikre god kommunikasjon og oppfølging i tråd med HR Norges visjon, verdier og strategi.

Motiveres du av å jobbe i en organisasjon som bidrar til et bedre arbeidsliv og har erfaring fra relasjonsbyggende aktiviteter/arbeid mot medlemmer eller kunder? Har du i tillegg erfaring med CRM? Da synes vi du bør lese videre.

Stillingen er en nøkkelrolle hos oss og vil rapportere til Leder salg og marked.

Om stillingen
Som seniorrådgiver medlemskap i HR Norge vil hovedoppdraget ditt være å forvalte medlemsdatabasen til HR Norge. Du vil være virksomhetens go-to person når det kommer til medlemskap, følge opp virksomheter basert på tidligere relasjon og sikre at vi kommuniserer godt med medlemmer og ikke-medlemmer. 

For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

Hvem ser vi etter
Vi tror du vil lykkes best i denne rollen om du har følgende bakgrunn og kompetanse:

Vi tror du er løsningsorientert og trives med å skape og videreutvikle relasjoner og nettverk. Du bør være interessert i og kan lett sette deg inn i målgruppens behov. For oss er det viktig at du trives med å jobbe selvstendig, er strukturert og forstår hvordan arbeidslivet fungerer. 

Hvis du i tillegg har et ønske om å utvikle deg innen salg og trives med å jobbe systematisk i CRM-løsninger, da tror vi at du vil trives hos oss.

HR Norge tilbyr
I HR Norge vil du få bidra til å skape et bedre arbeidsliv gjennom Norges viktigste HR-nettverk. Du vil få varierte oppgaver med stor innflytelse på egen arbeidshverdag. Vi tror på en balansert hverdag og tilrettelegger for at vi kan ha et godt liv utenfor jobb.

Nysgjerrig på stillingen?
Sammen med vår rekrutteringsrådgiver slipper leder for salg og marked Tove Ulvin deg med på innsiden av HR Norge og forteller om både rollen og kulturen. Hør intervjuet her! https://on.soundcloud.com/cR6F5

Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen: Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no (907 28 963) eller Madikken Johansen på madikken@meyerhaugen.no (406 08 084)