MeyerHaugen

Vi fortsetter å vokse og søker en Divison Manager Road til vår avdeling i Vestby og Drammen

LEMAN jobber hver dag for å hjelpe kunder over hele verden med deres transport og logistikkoppgaver. Uansett oppgavens størrelse, er vår tilnærming denne samme: Å skreddersy den løsningen som tidsmessig og økonomisk best tjener kundens interesser. En sentral faktor for at vi skal lykkes med denne jobben er at vi får den rette personen i stillingen som «Divison Manager Road» til å hjelpe oss med denne oppgaven, og samtidig utvikle både mennesker, drift, og forretning for divisjonen Road i avdelingene Vestby og Drammen.

For å gi deg best mulig innsikt i hva denne rollen egentlig handler om har vi spilt inn en podcast med daglig leder i LEMAN Norge, Christer Busse: https://on.soundcloud.com/Zm7Xs

Om jobben

Som ny Divisjon Manager Road i LEMAN så ønsker vi en samlende leder som evner å forene de ansatte og bygge teamfølelse for avdelingene Vestby og Drammen. Du vil ha søkelys på å være en relasjonsbygger både internt, ut mot samarbeidspartnere og kunder. Tenke og jobbe strategisk og forretningsorientert på kort og lang sikt, og utvikle mennesker, team og forretning.
Divisjonslederen jobber i et multisite-miljø hvor man samarbeider og skaper synergier på tvers av virksomheten for å levere forbedret topp, og bunnlinjevekst, jobber tett med andre LEMAN-land og partnere for å samkjøre virksomhet, service og kostnader.
Rollen har i dag personalansvar for 25 ansatte, stillingen inngår i selskapets ledergruppe og vil ha som målsetning og doble topp og bunnlinje innen ett 5 års perspektiv.

For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:
 

Hvem ser vi etter

Vi tror at en utadvendt person med et menneskeorientert søkelys gjerne med bred forretningsforståelse innen logistikk, spedisjon, internasjonal veitransport og sterk operativ erfaring gir gode forutsetninger for å lykkes i denne rollen. Du bør like å jobbe strategisk, strukturert, operativt, resultatorientert og trives med mennesker. Du må også trives med en selvstendig rolle og ansvar hvor du er eksperten, bygge kultur, samhold og utvikle de ansatte, team og forretning.

Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:
 

Vårt løfte til deg

Vi kan love deg en jobb i ett selskap i sterk vekst, med ett godt rykte og omdømme i markedet, som er opptatt av kvalitet, og har stor grad av kundetilfredshet. Et kunnskapsrikt og faglig sterkt miljø hvor du vil ha stor mulighet til å påvirke avdelingens kultur fremover. En rolle som du vil få mulighet til å kommersialisere i større grad enn den er i dag. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss. Utover dette får du i rollen:
 

Vil du vite mer?

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller ønsker en uforpliktende og uformell prat får du gjerne ta kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Øystein Gjuvsland eller Pål Endre Pedersen. Du når de hhv på oystein@meyerhaugen.no, tlf: 991 10 955 eller paal.endre@meyerhaugen, tlf: 995 82 114