MeyerHaugen

KBN er en liten organisasjon som forvalter store verdier. Hos oss vil du komme tett på markeder, bankens kjerneprosesser og beslutninger. Avdeling for risikostyring er en av bankens kontrollfunksjoner og har ansvaret for KBNs rammeverk for risikostyring som skal sikre at KBN har identifisert alle vesentlige risikoer vi er eksponert mot, og at disse håndteres i tråd med bankens risikoappetitt og relevante reguleringer. Avdelingen gjør også sine egne risikovurderinger og rapporterer på disse til KBNs ledelse og styre.

Vi skal nå ansette en Operational Risk Manager som vil få ansvaret for videreutvikling av bankens rammeverk for styring og oppfølging av operasjonell risiko, gjennomføring av styringsprosessen og fasilitere aktiviteter for å påse at operasjonell risikostyring integreres i bankens drift og utvikling. Du vil få en sentral rolle i organisasjonen og får muligheten til å påvirke og løfte området ytterligere. Stillingen rapporterer til direktør for risikostyring, og innebærer utstrakt samarbeid og dialog med andre fagmiljøer og kolleger på alle nivåer i banken.

For å bli bedre kjent med Kommunalbanken og rollen hør gjerne på denne podkasten om stillingen: Kommunalbanken – Operational Risk Manager.

Om stillingen:

Hvem ser vi etter:
Vi ser etter deg med mastergrad, for eksempel innen økonomi, finans eller juss. Videre har du flere års relevant erfaring med rammeverk og prosesser for operasjonell risikostyring, gjerne fra tilsvarende rolle. Erfaring fra finansbransjen er nødvendig. Vi ønsker også at du:

Hva kan vi tilby deg?

Nysgjerrig på stillingen?
Har du spørsmål knytte til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen: Mona Linn Hegdal på mona@meyerhaugen.no (tlf. 922 40 703).