MeyerHaugen

Er du glad i folk og trives når du kan bidra til å få mennesker til å yte godt sammen, samtidig som du brenner for å levere verdi gjennom vellykket prosjektgjennomføring? Da håper vi du leser videre.

Vi søker deg med erfaring innen ledelse, og som har gjennomført prosjekter og endringer der informasjon og teknologi står sentralt. Søker du utfordringer og kollegaer som gleder seg over et høyt nivå av kunnskap og leveranse, så kan dette være en interessant mulighet for deg.

Som prosjektleder vil du få en nøkkelrolle i verdiskapning og transformasjon for våre kunder. Vi er stolte av å kunne få jobbe med betydningsfulle prosjekter som angår oss alle i hverdagen, blant annet innen helse, politi,  energi og offentlige tjenester. Sammen skaper vi en effektiv og meningsfull hverdag for våre kunder. Lytt til Daglig Leder Lasse Udjus og Seniorkonsulent Linn Holm som letter litt på sløret om Relato, og forteller om både rollen, selskapet og kulturen: https://on.soundcloud.com/v6TNY

Du vil jobbe tett med kunden, bygge relasjoner og lede prosjekter fra start til mål. Prosjektenes art tilsier at kunden, oppgaven og vi krever gode kvalifikasjoner. Du har gjerne;

Vi tenker at du:

Vi tilbyr

Vårt løfte til deg
Relato er et trygt og godt sted å jobbe hvor vi respekterer hverandre. Det er kort avstand mellom ledelse og ansatte, og vi utfordrer hverandre. Vi deler kunnskap med hverandre. Vi samarbeider og er inkluderende i alt vi gjør. Vi feirer og har det gjør.

Noe du lurer på?
Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen, Charlotte Rendalsvik på charlotte@meyerhaugen.no (401 97 967) eller Ida Charlotte Fehn på ida@meyerhaugen.no (934 37 717) for en konfidensiell og uforpliktende prat.