MeyerHaugen

Vi i Santander søker etter en Payment infrastructure and Treasury Backoffice lead, og ser etter deg som ønsker å være med og bygge noe nytt, som trives med å ta initiativ og å være en pådriver. Som Payment infrastructure and Treasury Backoffice lead vil du være fagleder for et team på tre, samt være ansvarlig for daglig oppfølging av teamet. Rollen er nyetablert, og vil være en del av Financial Quality & Assurance teamet (FQ&A). 

Teamet vil være ansvarlig for treasury backoffice og oppgaver relatert til bankens betalingsinfrastruktur. Som teamets lead vil du definere teamets ansvar og utvikle interne prosesser sammen med FQ&A-lederen. Teamet vil ha ansvar for å sikre at banken har tilstrekkelig og nødvendig betalingsinfrastruktur for å møte sine behov. Dette innebærer blant annet oversikt og eierskap til alle kontrakter og avtaler mot partene som utgjør infrastrukturen. Du vil ha en ledende rolle i bankprosjekter som omhandler betalingsinfrastruktur og treasury backoffice. 

For å bli bedre kjent med Santander og rollen hør gjerne på denne podkasten med Cathrine Lurås, Financial Quality & Assurance lead, hvor hun deler noen tanker om hva som kreves i rollen: https://on.soundcloud.com/Ezudk

Om stillingen
Som Payment infrastructure (PI) and Treasury backoffice lead (TBO) vil du fungere som et skaleringspunkt for uløste problemer. Stillingen innebærer følgende ansvar og oppgaver:

Hvem ser vi etter 
Vi vil at du skal lykkes og trives i rollen hos oss, og tenker at følgende egenskaper og erfaring legger til rette for dette:

Vi ser etter deg som tenker strategisk og som opprettholder strategisk fokus samtidig som man opererer på tvers av mange funksjonsområder i et miljø i stadig endring. For oss er det viktig at du er en lagspiller som bryr deg om suksessen til kollegaer, samtidig som du har en forretningstankegang – du forstår andres behov og ser helheten. Videre har du gode kommunikasjonsevner, inkludert evnen til å presentere kompleks informasjon på en forståelig måte til alle områder av selskapet.  

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb hvor du vil få muligheten til å jobbe tett på ulike deler av selskapet, nasjonalt- og internasjonalt. Arbeidsmiljøet vårt er uformelt, men profesjonelt, og du har store muligheter for å være med å påvirke retningen videre. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode forsikringer.

Kjenner du deg igjen?
Har du lyst å jobbe i Santander, vil vi høre fra deg! Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med våre rekrutteringspartnere i MeyerHaugen: Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no (tlf. 907 28 963) eller Karoline Bjørndal på karoline@meyerhaugen.no (tlf. 975 12 023).

Vi ser frem til å høre fra deg og gjør oppmerksom på at søknader vurderes fortløpende.