MeyerHaugen

I Landkreditt ønsker vi å ligge i front innen bransjen når det gjelder automatisering og effektivisering. Vi baserer en stor del av vår IT-virksomhet på å kjøpe systemer og tjenester fra eksterne leverandører.

Stillingen som Leder for IT-system er nyetablert, og du får en sentral konsernrolle for en gruppe systemansvarlige med et tydelig ansvar, som sammen med forretningseiere skal identifisere behov, gjennomføre endringer og ha ansvar for alle konsernets IT-løsninger. Du kan høre hva konserndirektør Marked og IT Einar Storsul tenker rundt rollen i podcast her: https://on.soundcloud.com/ngFsK

Hovedoppgaven blir å sikre at vi har kontroll på systemporteføljen, at systemene utnyttes til det fulle, personalledelse for de som forvalter systemporteføljen og sikre at den kjører på en effektiv og lovlydig måte. Du vil også jobbe tett sammen med både forretningssiden og øvrige IT-funksjoner for hele konsernet og få en nøkkelrolle i selskapet.

Stillingen rapporterer til og sitter i ledergruppen til konserndirektør Marked og IT .

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Din profil og erfaring:

Hva kan vi tilby?

Veien videre

Vi håper at du ble nysgjerrig på denne spennende muligheten og ønsker å vite mer om oss og om stillingen. Tenker du at dette kan være din mulighet, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat med Daniel Pedersen (daniel@meyerhaugen.no) eller Ida Charlotte Fehn (ida@meyerhaugen.no) som er vår rekrutteringspartnere fra MeyerHaugen. 

I en travel hverdag så har vi forståelse for at det tar tid å sette opp søknad og CV. Hvis du er interessert i å søke på stillingen, så holder det om du sender oss en kort CV, så kan vi utdype erfaring, kompetanse og motivasjon senere.