MeyerHaugen

Bane NOR jobber hver dag for å sikre videre utvikling og digitalisering i selskapet, dette for å kunne skape en smidig hverdag for togreisende i hele landet. Formålet er å utvikle, bygge, drifte og forvalte det nasjonale jernbanenettet. En sentral faktor for at vi skal lykkes med denne jobben er at vi finner de rette personene til hjelpe oss med dette samfunnsoppdraget. Vi skal knytte mennesker, byer og næringsvirksomhet sammen ved bruk av vår miljøvennlige jernbaneinfrastruktur.

I et krevende digitalt landskap og med ny teknologi, trenger Bane NOR hjelp til å modernisere, identifisere og strukturere dataen i selskapet. Vi er i startfasen, men vi er i gang med å etablere et godt fagmiljø/utviklermiljø internt innen data og analyse, og styrker datadomene Kunde og Trafikk, Jernbaneinfrastruktur og Forretningsstøtte. Derav vil vi nå styrke laget med flere dyktige ressurser, og søker deg som nylig har funnet din karriereretning eller som kan ta med verdifull kompetanse fra flere års erfaring.

Hvis du har erfaring med dataanalyseteknologi til utvikling av dataplattformer og trigges av å ta i bruk det nyeste innen Microsoft Azure og Power BI, bør du kanskje lese videre. Hvis du i tillegg motiveres av å orientere deg i et komplekst miljø, da vil vi gjerne snakke med deg.

For å gi deg bedre informasjon om hva stillingen egentlig går ut på og hva du kan forvente deg i jobben har vi spilt inn en podkast med seksjonsleder IKT integrasjon og analyse Øystein Løkås og tjenesteansvarlig innsikt og analyse Christian Melsether. Link: https://L2W.no/gbfx 

Du vil få muligheter til å jobbe med følgende oppgaver:
Som dataanalyseutvikler vil du jobbe tett mot forretning og stabsfunksjonene i Bane NOR. Du vil høre til datadomenet Forretningsstøtte som knyttes mot økonomi, HR, eiendomsforvaltning, samt bistå de andre domenene Kunde og Trafikk og Jernbaneinfrastruktur. For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

For å kunne fungere i stillingen tror vi du har følgende kvalifikasjoner:
Du verdsetter ny teknologi, ønsker å brygge relasjoner på tvers av selskapet og er godt kjent med Power BI. Samtidig som du er klar for å bidra med din kompetanse inn i utviklingsprosjekter fremover.  Ønsker du å sette fart på din karriere i et godt fagmiljø eller komme inn å dele din verdifulle kompetanse og påvirke retningen fremover? Vi ønsker begge deler, og skal bygge opp et sterkt team for fremtiden.  Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb i et dynamisk og fagsterkt miljø. Med eierskap til sentrale prosesser som vil påvirke den digitale reisen i selskapet.  Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss. Ved å jobbe i Bane NOR får du:

Ved å jobbe i Bane NOR får du:

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Ta gjerne kontakt med Martine (martine@meyerhaugen.no) eller Ida (ida@meyerhaugen.no) hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.