MeyerHaugen

I Strex er vi lidenskapelig opptatt av å skape en friksjonsfri hverdag for folk flest. Vi er en av de største aktørene innen mobile betaling- og kommunikasjonsløsninger i det norske markedet og vår visjon er å utfordre og forenkle både hverdagstransaksjoner og måten bedriftene kommuniserer med sine kunder. For at vi skal løfte oss ytterligere, ser vi nå etter en entusiastisk Customer Development Manager som motiveres av å bygge nye relasjoner og skape gode kundeopplevelser.

Har du erfaring med løsningssalg og lyst til å jobbe i en organisasjon i sterk vekst?
Da bør du lese videre…

Om stillingen
Som Customer Development Manager i Strex vil du ha ansvar for salg av Strex sine produkter og konsepter til sluttkunder, brukersteder og til aktuelle samarbeidspartnere. Jobben innebærer blant annet følgende oppgaver:
· Identifisere og utvikle nettverk og relasjoner
· Prospektere potensielle nye kunder og gjennomføre salgsmøter
· Videreutvikle og ivareta relasjoner med eksisterende kunder
· Budsjettansvar for egen kundeportefølje 
· Opplæring av brukersteder innenfor eget ansvarsområde

Hvem ser vi etter
Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har følgende bakgrunn og kompetanse:
· Høyere utdanning eller relevant erfaring som kompenserer for dette
· Erfaring fra B2B-salg 
· Gjerne noen års erfaring fra løsningssalg/lignende rolle innenfor teknologi, telekommunikasjon eller betalingssystemer
· Interesse for teknologiske løsninger
· Erfaring innen bruk av IT-verktøy
· Flytende skriftlig og muntlig norsk (eller et annet skandinavisk språk) og engelsk

Vi tror du er en lagspiller som trives med å skape og videreutvikle relasjoner og nettverk. For oss er det viktig at du er selvgående, løsningsorientert og evner å jobbe både strategisk og operativt. Hvis du i tillegg har interesse for FinTech og innovative løsninger, da tror vi at du vil trives hos oss.

Strex tilbyr:
I Strex vil du få stor påvirkningskraft, og en unik mulighet til å faktisk få til spennende ting i et selskap i vekst!  Hos oss kan det nemlig gå raskt fra initiativ til gjennomføring av gode ideer. Arbeidshverdagen er variert og utfordrende, og du blir en del av et dynamisk fagmiljø med engasjerte kollegaer og stor takhøyde. Vi har det gøy på jobb gjennom samhandling og sosiale aktiviteter for å balansere opp en hektisk arbeidshverdag.

Nysgjerrig på stillingen? 
MeyerHaugen har intervjuet CEO Tove Mette Dramstad og Head of Sales and Strategic Relations Torjus Green-Skolte om hva Strex ser etter i denne rollen som Customer Development Manager. Hør intervjuet herhttps://on.soundcloud.com/4M7fU

Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i MeyerHaugen: Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no eller 907 28 963.