MeyerHaugen

Smart bruk av teknologi er helt sentralt for at Bane NOR skal lykkes og at jernbanen skal bli mer fremtidsrettet. Vi står nå midt i en av Norges største digitaliseringsreiser, og bygger opp IT-satsingen internt. I dag er vi rundt 350 kolleger som har det samlede ansvaret for alle IKT-tjenester i Bane NOR – løsninger som understøtter alt fra bygging av ny infrastruktur til tilstandsbasert vedlikehold, pålitelige tog og god informasjon til våre kunder.

Hos oss vil du få bryne deg på en helt unik bredde av utfordringer og teknologier. Vi leverer skreddersøm, hyllevare, prosjektbasert og smidig. Vi samler og nyttiggjør oss av enorme mengder sensordata, og passer på både sikkerhet og fremkommelighet for hundretusenvis av mennesker og mer enn 100 000 tonn med gods – hver dag.

Seksjon IKT Jernbaneinfrastruktur er i hjertet av Bane NOR, og vi søker nå en engasjert og erfaren leder til å lede og videreutvikle seksjonen, bestående av 16 medarbeidere og over 10 konsulenter. Seksjonen har ansvar for forvaltning og videreutvikling av IKT-tjenester som understøtter Bane NORs fysiske infrastruktur i et livssyklus-perspektiv. Dette innebærer systemstøtte til alt fra utbygging, prosjektstyring, digitale modeller, kartløsninger, tegning, modellering og dokumentasjon til drift, vedlikehold, SRO og tilstandskontroll. Tjenestene er vesentlige for Bane NOR, og kompleksiteten i verdikjeden er høy.

For å gi deg et bedre bilde på hva denne rollen egentlig dreier seg om, – og hvem man ser etter har vi spilt inn en podcast med Avdelingsleder IKT Forretningstjenester Guro Berild: https://L2W.no/k7bf

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner:
Vi tror at for å trives og lykkes i denne rollen er dette beskrivelser du kjenner deg igjen i:

Personlige egenskaper:

 
Vårt løfte til deg
I Bane NOR blir du en del av et sterkt, engasjert og motivert fagmiljø i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss. Ved å jobbe i Bane NOR får du: 

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Ta gjerne kontakt med Martine (martine@meyerhaugen.no) eller Daniel (daniel@meyerhaugen.no) hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Søknadsfrist: 3 uker