MeyerHaugen

Vil du være pådriver til endring og bidra til det grønne skiftet innen transport? Recharge er en av de ledende operatørene for elbil-lading i Norden og en pioner innen e-mobilitet siden 2011. Vi ekspanderer hurtig i den raskt voksende sektoren for elbillading, med en målsetning om å investere tungt i Norden.
 

Vi søker nå etter en strategisk markedssjef i vår produkt- og markedsføringsavdeling for å drive merkevarestrategi, prissetting og fokus på kundereisen, både innenfor B2B og B2C. Er du en verdidrevet markedsstrateg, har du her en mulighet til å gjøre en reell forskjell, samtidig som du bruker alle dine ferdigheter og erfaring til å drive et sentralt fokusområde for selskapet.

Du vil jobbe tett med våre tekniske og digitale produktledere, markedskommunikasjonssjefer samt eksperter og interessenter i resten av den nordiske organisasjonen. Stillingen rapporterer til Chief Revenue Officer; leder for produkt og markedsføring.

Rolle og ansvar
Det overordnede i denne rollen er fokuset på kundenes behov, sammen med et sterkt driv og dyp kommersiell forståelse. Med mange interne og eksterne interessenter må du lede gjennom andre og jobbe effektivt i en matriseorganisasjon.

Hovedoppgaver:

Ønsket profil og kompetanse:
For å lykkes i denne rollen trenger du grundig erfaring fra strategisk markedsledelse både B2B og B2C, gjerne fra e-mobilitet eller lignende bransje.

Kvalifikasjoner:

Om deg:

Ellers kan vi tilby:

Arbeidssted er på Recharge-kontoret i Moss. En del reiser vil være nødvendig, primært innenfor Norden.
 

Tilleggsinformasjon:
I Recharge verdsetter vi mangfold, og vi jobber systematisk med å utvikle et godt inkluderende arbeidsmiljø der like muligheter oppnås for alle.

Vi tror at mangfold bidrar til verdiskaping og styrker organisasjonskulturen, og vi jobber for å oppnå en balansert sammensetning av ansatte når det gjelder, religion, nasjonalitet, alder, kjønn, kjønnsidentitet, kulturell bakgrunn og mer.

En karriere i Recharge er en karriere som gir mening og verdi – noe som betyr at hver ansatt ikke bare går på jobben, men som hver dag bidrar til å gjøre en reell forskjell for planeten, for lokalsamfunnet og for fremtiden.
Vår visjon er å gjøre overgangen fra fossile til elektriske motorer enklere. Sammen gjør vi verden grønnere og mer bærekraftig for fremtidige generasjoner. Hos oss vil du få en karriere som virkelig er fremtidsrettet. 

Vi kan tilby deg en kul kontorarbeidsplass i Moss hvor du vil jobbe med engasjerte mennesker som man må lete lenge etter. Du vil jobbe nordisk i landene hvor vi har etablert ladeinfrastruktur.

Interessert?:
Vil du starte en spennende og meningsfylt reise med Recharge og ha mye moro på veien? Hør gjerne hva Maria Brant forteller i denne podcasten https://on.soundcloud.com/ZyKMG Vi ser frem til å motta din søknad snarest da vi intervjuer fortløpende. For ytterligere informasjon ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen, Ellen Ruth eller Pål Endre Pedersen på hhv. ellen@meyerhaugen.no eller paal.endre@meyerhaugen.no.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk på aktuell kandidat via Semac AS. www.semac.no