MeyerHaugen

For å gi deg bedre informasjon om stillingen, har vi laget en podkast der vi snakker med rekrutterende leder Magnus Hägerlo, Local IT Manager Nordics, om selskapet, forventninger til rollen og hva du kan forvente deg i denne jobben. Du kan lytte til podkasten: https://on.soundcloud.com/CMuED

Stillingen som Service Delivery Manager IT i Maarud er en nyetablert rolle som gjerne krever erfaring fra tilsvarende posisjoner. I denne stillingen vil du ha ansvar for å sikre effektiv og pålitelig levering av IT-tjenester til alle interne brukere, inkludert fabrikkledelse, controllere, kvalitetsavdelingen, produksjonsavdelingen, operatører og ledere av linjer. Du vil inneha en sentral posisjon og være ansvarlig for drift og forvaltning av IT-systemene, brukerstøtte og opplæring, leverandørstyring, kontinuerlig forbedring og prosjektledelse. Gjennom din erfaring og ekspertise vil du spille en nøkkelrolle i å optimalisere IT-tjenestene og sikre at de støtter organisasjonens behov på best mulig måte.

Vi håper følgende arbeidsoppgaver vil motivere deg;

For å lykkes i rollen mener vi det er viktig at du har følgende kvalifikasjoner:

Vi ser også etter følgende egenskaper hos deg:

Vi i Maarud kan love deg variasjon i arbeidet og gode kollegaer som er opptatt av å ha det bra sammen på jobb.

Hvis du er interessert i stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen, Ingrid Sæthre på Ingrid@meyerhaugen.no (942 87 344) eller Charlotte Rendalsvik på charlotte@meyerhaugen.no (401 97 967), for en konfidensiell og uforpliktende samtale.