MeyerHaugen

I KLP gjennomfører vi nå noen av de største digitaliseringsløftene i bransjen. Dette gjør vi for å kunne levere mer verdi til våre kunder og øke vår interne effektivitet. KLP Teknologi (KLPT) er ansvarlig for å håndtere betydelige teknologiinvesteringer på vegne av konsernet. Dette krever grundig budsjett- og økonomistyring, tett oppfølging og solid kontroll. Vi har ansvar for å sikre god kost/nytte i alle våre initiativer, fra store prosjekter til mindre kostnadsposter.

Nå søker vi etter en erfaren person inn i rollen som Økonomiansvarlig KLP Teknologi for å styrke vårt team innenfor Strategi og Transformasjon. Vi ser etter en person med erfaring fra lignende roller, solid teknologiforståelse, og en målrettet og proaktiv arbeidsstil.

Ønsker du å vite mer om stillingen? Vi har intervjuet leder for Strategi og Transformasjon, Janicke Falkenberg, som deler mer innsikt om jobben og hva KLP ser etter i denne rekrutteringsprosessen. Lenke til intervju.
 

Dine hovedansvarsområder vil inkludere:

Vi tror denne stillingen i KLP er riktig for deg dersom du er en som motiveres av å forme og drive økonomiprosesser som kan bidra til KLPs videre utvikling. Vi i KLP vil sette pris på din nysgjerrighet på innovative tilnærminger og evnen du har til å raskt tilegne deg kunnskap om nye verktøy og teknologier. Din dybdekunnskap og erfaring fra lignende roller gir deg solid fotfeste når det gjelder å foreslå og implementere nye løsninger eller retningslinjer, når behovet oppstår. I KLP vil du få brukt ditt strategiske overblikk samtidig som du vil bli verdsatt for din oppmerksomhet for detaljer. Du skal ikke gjøre alt alene og det er derfor viktig at du trives og har evnen til å samarbeide effektivt med andre og at du kommuniserer tydelig på tvers av fagområder.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi kan tilby deg:

Dersom du har spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Ida Charlotte Fehn, ida@meyerhaugen.no, 93437717 eller Ingrid Sæthre, ingrid@meyerhaugen.no, 94287344. Søknadsfrist: 29. september.

Om arbeidsgiveren:

KLP Teknologi er teknologieksperten som best forstår KLP sin forretning. For å realisere KLPs strategi er vi avhengig av høy teknologisk kompetanse i kombinasjon med forståelse for forretningsområdene. KLP Teknologi består av rundt 150 ansatte fordelt på ulike områder. Alle som jobber hos oss er på hver sin måte/med hver sin bakgrunn en del av vårt mangfold. Vi er opptatt av at alle skal behandles med likeverd og respekt og i KLP skal alle få lov til/ha mulighet til å være den de er. Vi har troen på at et arbeidsliv preget av likestilling og mangfold gjør at vi sammen skaper innovasjon, vekst og verdiskaping.