MeyerHaugen

E24 er Norges største næringslivsavis, og har de siste årene opplevd en sterk vekst i trafikk, abonnenter og journalistisk gjennomslag. Nå søker vi etter vår nye nyhetsredaktør som kan utvikle journalistikken vår videre.

Du brenner for det journalistiske håndverket, trives med høyt tempo og har samfunnsoppdraget i ryggmargen.
Breaking news innen finans og næringsliv er kjernen i E24s redaksjonelle strategi, og forståelse og engasjement for denne journalistikken er en forutsetning.
Redaksjonen har samtidig en klar ambisjon om å være ledende på undersøkende næringslivsjournalistikk. Du må derfor ha evnen til å identifisere saker som setter dagsorden, og være en drivkraft i utviklingen av journalistisk metode.
E24 har de siste årene hatt en kraftig vekst i antallet abonnenter, og nyhetsredaktør vil ha en sentral rolle i arbeidet med å videreutvikle premiumproduktet vårt.
En sentral utfordring i rollen vil også være å bredde ut produkt og journalistikk slik at vi fremover vil nå en enda større del av befolkningen.

Formell kompetanse og bakgrunn

Personlige egenskaper

Stillingen inngår i E24s ledergruppe og rapporterer til sjefredaktør. Nyhetsredaktør har personalansvar for fem redaksjonssjefer.

Vi kan tilby:

Høres dette ut som noe for deg? Vi gleder oss til å høre fra deg.

Vil du vite mer?

Da inviterer vi deg til å lytte til denne podcasten der sjefredaktøren gir bedre innsikt i stillingen i samtale med rekrutteringsselskapet MeyerHaugen:
Stillingspodcast

Spørsmål om stillingen kan rettes til sjefredaktør Lars Håkon Grønning på larsg@e24.no (905 48 964), eller vår rekrutteringspartner Ellen Ruth i MeyerHaugen på ellen@meyerhaugen.no (907 28 963).

Søknadsfrist: Snarest, vi vurderer søknader fortløpende