MeyerHaugen

SkyeTec har stor etterspørsel innen deres kompetanse og ser etter en engasjert og erfaren .NET-utvikler. Vi har kunder som er kunnskapsrike som krever kontinuerlig utvikling av vår kompetanse innen f.eks. sikkerhet, effektivitet og lønnsomhet innen skyløsninger. Vår styrke ligger i evnen til å drive prosjektene godt fremover med hovedfokus på Microsoft Azure og AWS. SkyeTec er i stadig utvikling og hos oss får du være med på å påvirke og bygge selskapet videre.

Hvis du har erfaring med .NET-utvikling og trigges av å ta i bruk det nyeste innen Microsoft Azure, bør du kanskje lese videre. Hvis du i tillegg motiveres av å orientere deg i et komplekst miljø, da vil vi gjerne snakke med deg.

For å gi deg bedre informasjon om hva stillingen egentlig går ut på og hva du kan forvente deg i jobben har vi spilt inn en podkast med Morten Gran og Erik Kjosbakken.
Link: https://on.soundcloud.com/hVNKR

Du vil få muligheter til å jobbe med følgende oppgaver:
Som .NET-utvikler vil du få muligheten til å representere SkyeTec ved å jobbe med kunder i både offentlig og privat sektor. For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

For å kunne fungere i stillingen tror vi du har følgende kvalifikasjoner:
Du verdsetter ny teknologi, ønsker å være med på utviklingen av selskapet og bygge et sterkt team for fremtiden. Samtidig som du er klar for å bidra med din kompetanse innen utviklingsprosjekter fremover. Dersom du har erfaring innenfor noen av disse områdende, tror vi at du vil lykkes og trives i rollen:

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb i et fagsterkt miljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi har en rekke sosiale aktiviteter, hackathon, kurs, sertifiseringer, fagkvelder og workshops – der er det mye å engasjere seg i.

Ta gjerne kontakt med Tomas Kersten (tomas@meyerhaugen.no) eller Martine Sletne (martine@meyerhaugen.no) hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.