MeyerHaugen

Norges potetchipsprodusent siden 1936

Produksjonen av potetchips på MAARUD startet allerede i 1936, men det var først da TV kom på 1960 tallet at snackseventyret startet for alvor. I dag er MAARUD Norges største snacksleverandør og tilbyr et stort utvalg av produkter til kos og glede i de tusen hjem.

Norges desidert største snacksprodukt er MAARUD Potetgull, og vi har den eneste fabrikken i verden som kan produsere Potetgull. I gjennomsnitt spiser hver nordmann 6,4 kg pr. år, noe som gjør oss til en av de største snacksnasjonene i verden.

I tillegg til å produsere god snacks, er vi også veldig opptatt av miljøet. Vi ligger langt fremme i å redusere våre utslipp og har hatt en aktiv satsning på miljø over mange år. Dette gjelder også våre krav til kvalitet og matvaresikkerhet som vi jobber aktivt med for å sikre deg som forbruker, trygge og gode produkter.


Maarud AS er markedsleder innen snacks i Norge, og selger over 60 millioner poser per år. Røttene er på Maarud Gaard i Sør-Odal, hvor Maarud Potetgull har blitt produsert siden 1936.
Selskapet har omkring 200 ansatte i hele Norge, og er en del av Intersnack Group, den største snacks-produsenten i Europa. Maarud er en ansvarlig norsk markedsleder med sterkt fokus på bærekraft og miljø.

Job openings