MeyerHaugen

Ledige stillinger

Vitusapotek

Vitusapotek er vår heleide apotekkjede, med mer enn 2400 ansatte og 300 store og små apotek spredt over hele Norge.

Fra vårt sentralapotek, Vitusapotek AB28, leverer vi legemidler og multidose til beboere i over 180 kommuner og til over 30.000 pasienter. Vi har egen multidoseproduksjon og et moderne lager med stor grad av automasjon. Vi har også et frivillig kjedekonsept under navnet Ditt Apotek med 70 apotek i Norge. Vi er glade i mennesker og liker å hjelpe, enten det dreier seg om å bli frisk, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Det betyr at hver arbeidsdag byr på varierte og spennende utfordringer, både faglig og menneskelig. 

 

Vi ser alltid etter muligheter i å videreutvikle Vitusapotek i den retningen kundene ønsker. Vi tør å satse på nye kategorier og setter oss ambisiøse mål. De når vi ikke uten kunnskapsrike og imøtekommende medarbeidere. Derfor er kontinuerlig opplæring og personlig utvikling en naturlig del av livet i Vitusapotek.

Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD), som er en av landets største leverandører av legemidler og helserelaterte produkter.

Podcast

I disse stillingspodcastene blir du bedre kjent med rekrutterende leder og selskapet Vitusapotek. Du får høre mer om kulturen i selskapet, avdelingen du vil jobbe i og stillingene det rekrutteres til. 

Ledige stillinger

Vil du vite mer?

Vil du høre mer om hva Vitusapotek kan tilby eller hvordan det er å jobbe hos de? Ikke nøl med å ta kontakt.

Bilde av Martine Minh Truong Sletne

Martine Minh Truong Sletne

Seniorrådgiver

martine@meyerhaugen.no
+47 456 62 844

Bilde av Daniel Pedersen

Daniel Pedersen

Partner

daniel@meyerhaugen.no
+47 406 01 792

Se alle ansatte