MeyerHaugen

Ledige stillinger
Vitusapotek

Vitusapotek

Vitusapotek er vår heleide apotekkjede, med mer enn 2400 ansatte og 300 store og små apotek spredt over hele Norge.

Fra vårt sentralapotek, Vitusapotek AB28, leverer vi legemidler og multidose til beboere i over 180 kommuner og til over 30.000 pasienter. Vi har egen multidoseproduksjon og et moderne lager med stor grad av automasjon. Vi har også et frivillig kjedekonsept under navnet Ditt Apotek med 70 apotek i Norge. Vi er glade i mennesker og liker å hjelpe, enten det dreier seg om å bli frisk, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Det betyr at hver arbeidsdag byr på varierte og spennende utfordringer, både faglig og menneskelig. 

 

Vi ser alltid etter muligheter i å videreutvikle Vitusapotek i den retningen kundene ønsker. Vi tør å satse på nye kategorier og setter oss ambisiøse mål. De når vi ikke uten kunnskapsrike og imøtekommende medarbeidere. Derfor er kontinuerlig opplæring og personlig utvikling en naturlig del av livet i Vitusapotek. Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD), som er en av landets største leverandører av legemidler og helserelaterte produkter.

Podcast

I denne podcasten kan du høre mer om stillingen som Data Protection Officer eller Head of Business Solutions hos Vitus Apotek.

Ledige stillinger

Data Protection Officer

Ønsker du å være en sentral pådriver innenfor et fagfelt som får stadig større betydning i samfunnet?

Vitusapotek (Norsk Medisinaldepot AS) søker deg som har sterk interesse for personvern, og trives med å være rådgiver, veileder og motivator for daglige etterlevelse av gjeldende personvernregelverk.

 

Stillingen har bredt nedslagsfelt på tvers av våre aktiviteter som grossist, som apotekkjede, og som ansvarlig for behandling av personopplysninger i en av Norges største kundeklubber.

Head of Business Solutions

Vitusapotek søker ny leder til sine engros-systemer

Er du klar for å være en del av vår teknologireise, å sikre tilgang til god helse for hele befolkningen?
 

Som Head of Business Solution vil du være del av IT ledergruppen til Vitusapotek. Hovedoppdraget ditt vil først og fremst være å sikre stabil drift og sikre kostnadsoptimale løsninger (spesielt i SAP). Innovasjon og utvikle optimale prosesser gjennom hele forsyningskjeden. Du vil lede et team bestående av interne ressurser, innleide konsulenter og outsourcede tjenester.

Åpen søknad

Vil du bli en del av Vitusapotek, men ser ikke den perfekte stillingen på denne siden?

Vi ser alltid etter muligheter i å videreutvikle Vitusapotek i den retningen kundene ønsker. Vi tør å satse på nye kategorier og setter oss ambisiøse mål.

Vi tar gjerne imot åpne søknader fra deg som vil delta 

Vil du vite mer?

Vil du høre mer om hva Vitusapotek kan tilby eller hvordan det er å jobbe
hos de? Ikke nøl med å ta kontakt.

Bilde av Martine Minh Truong Sletne

Martine Minh Truong Sletne

Seniorrådgiver

martine@meyerhaugen.no
+47 456 62 844

Bilde av Bjørnar Angell

Bjørnar Angell

Manager

bjornar@meyerhaugen.no
+47 952 00 350

Se alle ansatte