MeyerHaugen

Ledige stillinger

Vitusapotek

Vitusapotek er vår heleide apotekkjede, med mer enn 2400 ansatte og 300 store og små apotek spredt over hele Norge.

Fra vårt sentralapotek, Vitusapotek AB28, leverer vi legemidler og multidose til beboere i over 180 kommuner og til over 30.000 pasienter. Vi har egen multidoseproduksjon og et moderne lager med stor grad av automasjon. Vi har også et frivillig kjedekonsept under navnet Ditt Apotek med 70 apotek i Norge. Vi er glade i mennesker og liker å hjelpe, enten det dreier seg om å bli frisk, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Det betyr at hver arbeidsdag byr på varierte og spennende utfordringer, både faglig og menneskelig. 

 

Vi ser alltid etter muligheter i å videreutvikle Vitusapotek i den retningen kundene ønsker. Vi tør å satse på nye kategorier og setter oss ambisiøse mål. De når vi ikke uten kunnskapsrike og imøtekommende medarbeidere. Derfor er kontinuerlig opplæring og personlig utvikling en naturlig del av livet i Vitusapotek.

Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD), som er en av landets største leverandører av legemidler og helserelaterte produkter.

Podcast

I disse stillingspodcastene blir du bedre kjent med rekrutterende leder og selskapet Vitusapotek. Du får høre mer om kulturen i selskapet, avdelingen du vil jobbe i og stillingene det rekrutteres til. 

Ledige stillinger

Head of IT Operations

Personen vi søker vil være er en viktig bidragsyter til at våre IT systemer er stabile samt våre IT tjenester fungerer optimalt.

 

Rollen skal sørge for at selve grunnmuren i vårt IT miljø fungerer i dag og i fremtiden. I rollen vil du lede en avdeling som pt består av 17 personer med erfaring fra blant annet klienter, servere, nettverk, asset management m.m. 

 

Prosjektleder strategi - og prosessforbedring

Vil du være med å lede strategiske initiativ i Vitusapotek?

 

Avdelingen for strategi i Vitusapotek består i dag av to prosjektledere og skal nå vokse ytterligere,- i første omgang skal det nå ansettes en ny prosjektleder innen fagområdet strategi og prosessforbedring. Avdelingen jobber i dag med stort fokus på effektivisering og forbedring av prosesser på tvers, samt initiativ relatert til bærekraft. 

Åpen søknad

Vil du bli en del av Vitusapotek, men finner ikke den perfekte stillingen på denne siden?

 

Vi ser alltid etter muligheter i å videreutvikle Vitusapotek i den retningen kundene ønsker. Vi tør å satse på nye kategorier og setter oss ambisiøse mål. Vi tar gjerne imot åpne søknader fra deg som vil bidra til å ta Vitusapotek ett steg videre.

Head of Business Solutions e-commerce & web

Vi søker deg som har sterk interesse for e-commerce og web løsninger, og trives i bindeleddet mellom forretning og IT.

 

I denne rollen vil du få en nøkkelrolle i Vitusapotek og jobbe aktivt med innovasjon som forbedrer selskapets topplinjevekst. Er du en leder som engasjerer, brenner for ny teknologi og verdsetter et dynamisk miljø, da ønsker vi at du leser videre.

 

Stillingen er besatt.

Solution Analyst - SAP

Vitusapotek ser etter en dyktig medarbeider til vårt SAP-team, som kan bidra til å sikre stabil drift i fremtiden.

 

Vi er i en fase hvor vi bygger opp vår SAP-kompetanse internt i selskapet. I rollen som Solution analyst innenfor SAP i Vitusapotek vil du jobbe mellom IT og forretning for å identifisere, samt beskrive funksjonelle og tekniske behov til SAP løsningen.

 

Stillingen er besatt.

Risk & Compliance Manager

Er du en kommende leder innen IT – Risk & Compliance? Vitusapotek ønsker å styrke laget med en engasjert og dyktig IT Risk and Compliance ansvarlig.

Du liker å få ting til å skje samtidig som du har et godt overblikk over ditt ansvarsområde. Du vil følge opp interne og eksterne rammer og krav og sikre at våre prosesser og vårt IT-miljø opererer i henhold til lover og regler.

 

Stillingen er besatt.

Data Protection Officer

Ønsker du å være en sentral pådriver innenfor et fagfelt som får stadig større betydning i samfunnet Vitusapotek søker deg som har sterk interesse for personvern, og trives med å være rådgiver, veileder og motivator for daglige etterlevelse av gjeldende personvernregelverk.

 

Stillingen har bredt nedslagsfelt på tvers av våre aktiviteter som grossist, som apotekkjede, og som ansvarlig for behandling av personopplysninger i en av Norges største kundeklubber.

Stillingen er besatt.

Head of Business Solutions

Vitusapotek søker ny leder til sine engros-systemer. Er du klar for å være en del av vår teknologireise, å sikre tilgang til god helse for hele befolkningen?

 

Som Head of Business Solution vil du være del av IT ledergruppen til Vitusapotek. Hovedoppdraget ditt vil først og fremst være å sikre stabil drift og sikre kostnadsoptimale løsninger (spesielt i SAP). Innovasjon og utvikle optimale prosesser gjennom hele forsyningskjeden. Du vil lede et team bestående av interne ressurser, innleide konsulenter og outsourcede tjenester.

 

Stillingen er besatt.

Vil du vite mer?

Vil du høre mer om hva Vitusapotek kan tilby eller hvordan det er å jobbe
hos de? Ikke nøl med å ta kontakt.

Bilde av Martine Minh Truong Sletne

Martine Minh Truong Sletne

Seniorrådgiver

martine@meyerhaugen.no
+47 456 62 844

Bilde av Daniel Pedersen

Daniel Pedersen

Partner

daniel@meyerhaugen.no
+47 406 01 792

Se alle ansatte