MeyerHaugen

Divisjon Liv og Pensjon skal bidra til at KLP er offentlig sektors foretrukne leverandør av pensjon. Et av våre viktigste mål er å bygge og videreutvikle KLPs sterke relasjon til våre kunder og eiere. Vi skal sørge for gode leveranser, service og oppfølging, slik at de opplever KLP som en god og trygg samarbeidspartner. Divisjonen skal ha kundenes behov i fokus og ivareta dialogen med våre kunder og medlemmer. Vi skal bidra til å styrke KLPs rolle som pensjonsekspert – herunder utarbeide relevante analyser og dele denne kunnskapen videre på en god måte.

For å styrke dette arbeidet, opprettes en ny avdeling; Strategi, analyse og HMS. Til å lede dette søker vi leder for avdelingen. Avdeling Strategi, analyse og HMS skal bidra til å sette en samlet retning på tvers av divisjonen på sentrale områder som strategi, analyse, profilering av KLP som pensjonsekspert, samhandling med partene i arbeidslivet og KLPs kunderettede HMS-arbeid/samarbeid for å utvikle gode arbeidsmiljø.

For å trives i denne stillingen tror vi at du har et strategisk blikk, er analytisk anlagt og evner å kommunisere klart og tydelig. Du er opptatt av hva du kan bidra med for å få bedre resultater for kundene våre og KLP. Du er initiativrik, ansvarlig og har stor gjennomføringskraft. Med din positive holdning og ditt engasjement bidrar du til å skape et godt arbeidsmiljø. Du er opptatt av å knytte gode relasjoner slik at du i samarbeid med andre kan levere best mulig. Viktigst av alt er at du kjenner deg igjen i og ønsker å handle i tråd med KLPs verdier og etiske retningslinjer.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

Vi ser etter en person som har:

Hva kan vi tilby deg?
Hos oss vil du få spennende utfordringer i et stort finanskonsern i stadig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø med kompetente og motiverte medarbeidere, og vi har gode pensjons- og velferdsordninger. Som ansatt i KLP vil du få tilgang til fine treningslokaler og KLPs feriehytter. Vi har også sommertid og mulighet for hjemmekontor. KLP-huset ligger sentralt i Bjørvika rett ved Oslo S.

Høres dette ut som en spennende stilling, og har du det som skal til for å lykkes i rollen? Da ser vi frem til å lese din CV og søknad innen søknadsfristen 02. juni 2023. Dersom du har spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med vår samarbeidspartner Ida Charlotte Fehn fra MeyerHaugen på tlf: 93 43 77 17 eller på e-post: ida@meyerhaugen.no.